Skip to main content

STONE-FACE-BOOK

22.-24. november

SPILLEPERIODE
22.-24. november 2022

Tidspunkt
120.00

Varighed
75 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 190,-
Seniorer (65+) 140,-
Studerende 95,-
Unge u. 25 år 75,-
Årskortholdere 0,-

Performance af Granhøj Dans og Mikolaj Karczewski

I en rørende performance om identitet bevæger Mikolaj Karczewski sig alene på scenen i et fysisk digt, der viser en stærk skildring af en mand og hans tilknytning til sten.

“Der er tydeligvis tale om et personligt projekt for den polske danser, der trækker på sine personlige erfaringer i en verden af sten. Mikołaj Karczewski formår at vise sin dansemæssige alsidighed i de vidtspændende musikvalg. Og vi aner et ungt menneske med en ukuelig, livlig fantasi og en bred, livgivende musikalitet.” (CPHculture)

Han gemmer sig i sengen med puder for ørerne, men pludselig ryger han ned gennem et stort sort hul til en helt anden verden, uden levende væsner, kun beboet af en dukke, en perfekt kopi af mennesket, uden fejl og mangler, en der ikke generer ham, men holder ham med selskab på hans præmisser …

Akrobatisk og højtflyvende fantasi

STONE – FACE – BOOK er en solo-forestilling fra Granhøj Dans, der altid bruger sin egen obstruktions-metode til skabelse af nye værker. I dette tilfælde med stenen som udgangspunkt. Sten i alle størrelser, udformninger og vægt. Gennem finurlig animation blæser Mikolaj liv i stenene, og de får nærmest en personlighed.

“En enestående scenefantasi med den utrolige højtflyvende akrobatiske danser Mikolaj Karczewski alene på scenen . . . . forvandles til en morsom og dynamisk svimlende oplevelse af, hvordan menneskelig modstand gør stentunge erfaringer til noget at bygge videre på.” (Danstidningen) 
 
STONE – FACE – BOOK er en forestilling af Palle Granhøj skabt med materiale af og i tæt samarbejde med performeren Mikolaj Karczewski.

Af og med

Koncept af
DET OLSKE ORKESTER

Instruktør og dramatiker
LOTTE FAARUP

Medvirkende
ØYVIND KIRCHOFF
KATRIEN VAN DER VELDEN

Scenograf og dukkemager
ROLF SØBORG HANSEN

Lysdesigner
JEPPE LAWAETZ

Lyddesigner
JONAS JØRGENSEN

Værksted
JON GELTING

Kostumier
PILE BEHRENDT